• πŸ“¦ GRATIS VERZENDING VANAF €25 🚚 VANDAAG BESTELD, BINNEN 3 WERKDAGEN IN HUIS πŸ“«
  • πŸ“¦ GRATIS VERZENDING VANAF €25 🚚 VANDAAG BESTELD, BINNEN 3 WERKDAGEN IN HUIS πŸ“«

Verzenden en retourneren

Leveringsvoorwaarden

Aftervibe zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als je jouw bestelling voor 18u00 hebt geplaatst, dan verzenden wij deze de dag nadien. Dit betekent dat het pakket op werkdagen binnen de 3 dagen kunt verwachten. Heb je de bestelling in het weekend gedaan? Dan kan het zijn dat de bezorgingsdienst er een dag langer over doet. Dit betekent dat je het pakketje dan op woensdag kunt verwachten.

Wij willen je erop wijzen dat Aftervibe niet verantwoordelijk is voor verlies, schade of diefstal door de bezorgingsdienst.

Verzendingskosten

Gratis verzending wanneer het totaalbedrag van je bestelling meer dan 25 euro is.

Voor bestellingen onder 25 euro wordt er 2,95 euro verzendkosten aangerekend.

Retour

Is het product toch niet wat je in gedachten had? Dan heb je 30 dagen recht op retour.
Wij moeten het artikel terug ontvangen binnen 30 kalenderdagen, vanaf dag van levering. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Deze kosten zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Wij kunnen uw zoekgeraakt artikel, zonder bewijs van een track & trace verzending, niet terugbetalen.

Aan wat moet het product voldoen?

β€’ Binnen 30 dagen na levering terug bij ons binnengekomen zijn.
β€’ Het product moet in verpakking of in originele staat verkregen worden.
β€’ Bij sporen van make-up of andere vlekken, weigeren we de terugbetaling.
β€’ Het moet gaan over een zichtbaar gebrek. Wij vragen u foto’s te trekken en zo snel mogelijk het gebrek ons te laten weten zodanig wij onze leverancier kunnen verwittigen.
β€’ Solden worden niet teruggenomen en terugbetaald.

Hoe verloopt het voor u?
  1. U ziet af van uw aankoop en dat laat u ons zo snel mogelijk weten. Dit binnen de 30 dagen na dag van ontvangst. Doe dit best schriftelijk (e-mail) met vermelding van het artikel, eventueel artikelnummer, kleur, het gebrek en uw rekeningnummer naar info@aftervibe.be.
  2. Binnen de periode van 30 dagen (wij moeten het product ontvangen binnen die periode, uiterst dag 30), dient u ons de goederen op te sturen. Deze mogen niet beschadigd zijn, in zijn originele verpakking te zitten. Voorwaarden staan hierboven ook vermeld.
    Aftervibe
    Veldeken 4
    9910 Ursel
  3. U kunt uw betaald bedrag zeer snel terugvinden op het rekeningnummer dat u heeft opgegeven. Aftervibe verplicht zich om de terugbetaling uit te voeren binnen een termijn van 30 dagen na uw bericht van afzien van aankoop. Hou rekening met hetgeen in uw bericht moest staan (productartikel, kleur, rekeningnummer en reden/gebrek).